WiFi File Transfer Pro Android Uygulaması

WiFi File Transfer Pro Android Uygulaması, kablosuz internet bağlantınız aracılığı ile Android cihazlarınız ve bilgisayarlarınız arasında veri alışverişi yapmanızı sağlayan bir uygulamadır. Uygulamayı kurup, çalıştırdıktan sonra ana menüdeki “Start” düğmesine bastığınızda uygulama size bir IP adresi verecek. Bu IP adresi sizin cihazınıza dışarıdan erişilebilmesini sağlayacak olan adrestir. Bilgisayarınızda yüklü olan herhangi bir web tarayıcı uygulaması ile bu IP adresine girdiğinizde WiFi File Transfer Pro Android uygulamasının arayüzü karşınıza çıkacak.
WiFi File Transfer Pro Android
Basit kullanımı sayesinde uygulamaya hemen alışabilirsiniz. Arayüzde dosyalarınız ve medyalarınız ayrı olarak kategorilenmiş bir şekilde listelenmekte. Ayrıca uygulama arayüzü üzerinden cihazınızın hafızasındaki toplam alan ve boş alan gibi bilgilere de ulaşabilirsiniz. Uygulamanın ayarlar menüsünden ise bilgisayardan cihazınıza bağlanırken kullandığınız port numarasını değiştirebilirsiniz. Dilerseniz bağlantıyı parola korumalı hale getirebileceksiniz. Yine uygulama menüsündeki “email link” seçeneği ile de cihazınıza bağlanmak için kullanacağınız IP adresini e-posta hesabınıza gönderebilme şansına sahipsiniz.
1,24$ karşılığında satılan bu uygulama çok kullanışlı olmanın yanı sıra alternatif seçenekleri de içinde barındırıyor. Google Play Store mağazasından WiFi File Transfer Pro Android Uygulaması’nı satın alabilirsiniz.
Uygulamayı indirmek için: TIKLAYIN

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.