Aritmetik, Android Dört İşlem Hız Uygulaması

Android uygulamaları hayatımızı epeyce kolaylaştırıyor. Bugünde sizlere Aritmetik Android Dört İşlem Hız Uygulamasını tanıtacağız. Aritmetik toplama, çarpma,  çıkarma ve bölme işlemlerini ne kadar hızlı ve doğru olarak çözebildiğinizi test eden bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama içerisinde 24 farklı zorluk seviye bulunmaktadır. Her seviyede yapacağınız işlemlerin zorluk derecesi artacak. Aynı zamanda soruları yanıt vereceğiniz süre ise azalacak.
aritmetikaritmetik
Uygulamada seviyeler kilitli olarak gelmektedir. Her seviyede yer alan matematiksel işlemleri size verilen süre içerisinde tamamlamanız gerekiyor. Eğer tamamlarsanız aldığınız puana ve arttırdığınız zamana göre bir sonraki seviyeye geçebileceksiniz. Her seviyede çözmeniz gereken toplam 25 tane matematiksel işlem bulunmaktadır. Ayrıca uygulama içerisinde aldığınız puana göre iki veya üç yıldız alarak seviyeleri tamamlayabileceksiniz. Oldukça basit bir arayüze sahip olan uygulamayı Android işletim sistemli cihazlarınızda sorunsuz olarak çalıştırabilirsiniz. Uygulamanın boyutu ise 300 KB olarak göze çarpıyor. Uygulamanın çalışması için ise cihazınızdan yalnızca internet erişimi olmalı.
Ücretsiz olarak Android işletim sistemli cihazlarınızda dört işlem hızınızı ölçebileceğiniz Aritmetik uygulaması işinize çok yarayacaktır. Hemen indirebilirsiniz.
Uygulamayı indirmek için: TIKLAYIN

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.