2016 Yılının En Yeni Saç Modelleri ve Trendleri

Yeni bir sezon ile birlikte en çok değişen şey kadın modası oluyor. Bugün sizlerle 2016 yılında popüler ve trend olacak saç modelleri ve 2016 saç renkleri hakkında bilgiler vereceğim. Eğer modaya uyum sağlamak veya görünüşünüzü yeni trendlere göre değiştirmek istiyorsanız çok faydalı olacak bir yazı hazırladım. Görünüşü değiştirmenin en kolay yolu saç modelinizi veya saç renginizi değiştirmekten geçer. Bu yüzden trend saç modelleri ve popüler saç renklerini takip etmek çok önemlidir.

2016 saç renkleri

Öncelikle 2016 saç renkleri ile ilgili bilgiler vererek yazıma başlamak istiyorum. Son 2 yıldır inanılmaz bir şekilde popüler olan ombre saç modelleri bu senede trendler arasında. Ancak ışıltılı saç renkleri var ki bence ombre saç modellerini sollayacak gibi duruyor. Yerli / Yabancı bir çok ünlü bu sene ışıltılı saç renklerine yönelmeye başladı. Ne kadar haklı olduğumu, trendleri belirleyen ve yakın zamanda düzenlenecek olan kırmızı halı oscar ödülleri verilirken göreceksiniz.
Gri saç modelleri ve gri saç renkleri de 2015 yılının ortalarında ve sonlarına doğru trend olmaya başlamıştı.Ancak 2016 sezonunda bunun daha fazla devam etmeyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim.Çok alışılmadık bir saç rengi olduğu için zaten bunu daha trend olmaya başladığında ön görmüştüm.
gri_sac_rengi
Küllü saç renkleride 2016 saç renkleri arasında trend olacak. Takip ettiyseniz bilirsiniz, son bir kaç yıldır küllü saç renkleri çok moda ancak bunlar sadece küllü sarı ve bal renginden ibaretti. Bu sene ise küllü kahve saç renkleri de ön plana çıkacak ve sık sık göreceğimiz saç renkleri arasında.
Saç rengi seçerken dikkat etmeniz gereken bir çok faktör var.Bu yüzden 2016 saç renkleri arasından seçim yaparken en popüler ve trend olana değilde sizin ten renginize , saç tipinize ve yüzünüze giden saç renklerine yönelmeniz daha mantıklı olacaktır. Trend olan bir saç rengini kullanacağım diye kötü ve yakışmayan bir saç rengini kullanmak pek hoş olmayackatır.
bakir_kahve_sac_rengi

Saç Modelleri

2016 saç modelleri denince benim aklıma nedense kısa saç modelleri geliyor. Uzun yıllar boyunca, uzun saç modelleri kadınsılık ile o kadar bağdaştırıldı ki ilk etapta bu kadar kısa bir saç modeline yönelmek tabi ki kolay değil. Ancak stilistler ve saç modeli uzmanları artık kısa saç modelleri ile ilgili yeni yeni tarzlar ve kesimler üretiyor. Hatta ve hatta artık uzun saçların değilde kısa saç modellerinin daha kadınsı ve feminen bir hava yarattığı kabul edilmeye başlandı bile.
Bu yüzden çok kısa saç modeli olarak bilinen pixie saç modeller, katlı maskulen kısa saç modelleri ve asimetrik kısa saç kesimleri ön plana çıkacak gibi görünüyor. Saçlarınızı bu kadar kısa bir modele kestirmek cesaret isteyen bir iştir. Çoğu kadın yıllardır uzun saçlar alıştı ve bu kadar kısa bir kesim yaptırmak kolay verilecek bir karar tabi ki değil. Sonradan pişman olmamak için gerçekten çok iyi düşünüp doğru karar vermek gerekiyor.
2016 saç renkleri ve saç modelleri ile ilgili yeni sezonda söyleyebileceklerim bu kadar.Umarım faydalı bir yazı olmuştur.
Kaynak : Son saç modelleri

1 Yorum var
  1. Seoamo

    çok hoşuma gitti bu saç modeli gerçekten, arkadaşlarıma göstereyim bu siteyi ben baksıunlar onlarda

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.