2013 Gözlük Trendleri

Moda her zaman önemlidir, sadece bayanlar için değil tabi kide. Moda geniş bir konuyu içermektedir. Bir sirkülasyon içinde moda tüm ahenki ile sürüp gitmeye ve yeni sezon koleksiyonları tanıtılmaya ve ayrıca birbirinden şık defileler yapılmaya devam etmekte. Bu yazımızda 2013′ün Gözlük Trendlerini sizler için derledik. Yeni yaz sezonunda model olarak hangi güneş gözlükleri ön planda ve gözlük trendlerinin neler olduğunu hep beraber inceleyelim.
2013 Gözlük Trendleri
Bu yıl ünlü markaların ilkbahar ve yaz koleksiyonlarında daha çok büyük boy güneş gözlükleri dikkatleri çekmekte. Rengarenk yuvarlak çerçeveli gözlük modelleri ağırlığını iyiden iyiye hissettirmekte. Dikdörtgen şeklinde köşeli gözlük modellerinin yanı sıra dışı görünümleri ile eğlenceli modellerde göze çarpan ayrıntılar arasında.
Retro bir duruş ve elegan bir hava oluşturan kedi gözlükler modaya ayak uyduruyor. Çok ilginç renkli parlak aynalı gözlükler ve şaşırtıcı büyük camlı gözlüklerde yine aynı şekilde. Kenar kısımları taşlarla süslenmiş güneş gözlükleri bu yılın modası olacak gibi. İlerleyen günlerde sokaklara nasıl yansır bilemiyoruz ancak defilelere göz atıldığında öne çıkan parçaların bunlar olduğunu söylemek mümkün.

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.