Aöf Notmatik Android Uygulaması

Eğitim kategorisinde bulunan bir android uygulamadan bahsedeceğiz bugün sizlere. Aöf Notmatik Android Uygulaması. Bu uygulama Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin işine oldukça yarayacak. Resmi olmayan uygulama ile Açık öğretim Fakültesi öğrencileri ders notlarını takip edebilecek ve sınav sonuçlarını görebilecekler. Uygulama menüsündeki “Dersler” seçeneğini kullanarak bölümlere ve derslere göre kategorilenmiş olan ders notlarını görüntüleme şansınız var. “Çıkmış Sorular” seçeneği ile daha önceki açıköğretim sınavlarında çıkmış olan soru ve çözümleri incelenebilmekte. “Önemli Tarihler” bölümünde Açıköğretim fakültesinin akademik takviminde yer alan vize ve final gibi önemli tarihler listelenmiş durumda. Uygulama üzerinden sınav sonuçlarını görüntülemek de mümkün oluyor.
aöf notmatik
Uygulama içerisinde entegre olarak çalışan bir de forum sistemi yer almaktadır. Foruma üye olduktan sonra daha önce belirlenen kategorilere konular açabilirsiniz. Böylece diğer üyelerden de yardım almış olursunuz. Ayrıca uygulama üzerinde bir de sohbet alanı bulunmaktadır. Henüz test aşamasında olan sohbet alanından uygulamaya üye kullanıcılar ile sohbet edilebilmekte.
Uygulama basit ve kullanışlı. Şuana kadar Google Play Store’da 4,5’in üzerinde oy almış durumda. Hemen bu işinize oldukça yarayacak uygulamayı indirin.
Uygulamayı indirmek için: TIKLAYIN

1 Yorum var
  1. buraksandal

    ben google play’den bişi indiremiyorum.neden diye sormayın çünkü bu konuda kimse zaten yardım etmiyor.o nedenle bu uygulamanın apk. sine başka nerden ulaşabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.selamlar..

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.