Hitman: Ajan 47 2015

Tüm zamanların en görkemli, en zeki kiralık katili Agent 47, yani Hitman bir kez daha beyaz perdeye taşınıyor. İlk filmi beklentinin çok altında kalan ve sevenleri tarafından detayların eksikliği konusunda oldukça eleştiri alan 2007 yapımı ilk Hitman filmini unutturabilmek adına Aleksander Bach imzalı Hitman: Agent 47 vizyondaki yerini ayırtmış durumda.
İlk filmde Timothy Olyphant tarafından canlandırılan başrol, bu sefer Rupert Friend tarafından canlandırılmasına karar verildi. Ayrıca, filmde Friend’ e Zachary Quinto ve Emilio Rivera gibi isimler eşlik edecek. Michael Finch ve Skip Woods’ un kaleminden çıkan Hitman: Agent 47, beklenen güçlü senaryoya sahip olduğu söylentiler arasında.
Bilmeyenler için; Agent 47, genetik mühendislik sonucu ortaya çıkarılan elit bir suikastçi ve tam bir ölüm makinesidir. Toplam 47 ajan vardır, bunlar 1 den 47’ ye kadar barkod halinde kodlanmıştır.
Bu ajanlar sadece tek bir amaç için yetiştirilmiştir, öldürmek. İlk filmde ortaya konulan konu ve beklentinin altında kalınması ile oluşan başarısızlığın üzerine yapımcılar, daha sağlam bir konu ve daha güçlü karakterler ile dönmek istiyorlar ki bu film için 2007 yılı Hitman’ in “reboot” filmi olacağını, yani ilk başarısız girişimin üzerine gerçek bir film ile geleceklerini iddia etmişler.
Filmde, genetik mühendislik ile Agent 47’den bile daha üstün olacak olan ajan katiller ordusu kurmak isteyen devasa bir şirket ile genç ve sır tutabilen, güçlü bir kadınla iş birliği yapacak olan Agent 47’ nin arasında geçecek destansı bir savaş konu almaktadır.
Soğukkanlı ve üstün zekâlı Agent 47 mi yoksa kapalı kapılar ardında planlar yapan acımasız düşmanları mı galip gelecek? Fenomen video oyunu Hitman’ in uyarlama filmi Hitman: Agent 47, merakla bekleyen milyonlarca hayranının bu sefer beklentilerini karşılayabilecek mi?
 
Herkes tarafından merak edilen ve “acaba bu sefer tamam mı?” şeklinde akıllara soru işaretleri getirecek yılın aksiyon filmi Hitman: Agent 47, 28 Ağustos 2015 tarihinde beyaz perdeye giriş yapacak.
2007 yapımı Hitman filmi, Hitman hayranı olanlara göre tek kelimeyle başarısızlık olarak düşünülürken, genel izleyiciler adına kaliteli bir aksiyon filmi olarak kabul edilmiş durumda. Ancak fenomen oyunun hayranlarının düşünceleri de yabana atılmayacak cinsten olduğu kesin gibi.

3 Yorum
  1. murat karlık

    bilgi için tesekkurler oldukça iyi bir anlatım

  2. Kamera Sistemleri

    paylaşımlarınızı takip ediyoruz, çok teşekkürler

  3. Kutalp Sevilen

    Çok sevdiğim bir oyun ilk serileri benim için hep korku içinde geçmiştir :))

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.