2016 Yılında Vizyona Girecek Popüler Filmler

Şevkat-Yerimda-2Yine harika film tanıtımlarıyla karşınızdayız. Busefer yayınlanmayan filmlerden derleme yapıyoruz. Şevkat yerimdar 2 filmi full izlemeniz için tanıtım konusu hazırladık. Serinin ilk filmini herkes bilir, harika bir filmdi gerçekten çok gülüp eğlendik ancak serimizin ikinci filmide ilkini aratmayacak türde hariak bir komedi olarak görünüyor. Klasik şevkat yerimdar hareketlerini oldukça göreceğiz. filmin konusu hakkında çok detay verilmemiş daha kısa fragmanları 1 dakikayı bile bulmuyor ama yinede bizler sizleri haberdar etmek istedik. Çünkü gerçekten izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyoruz. Bu seride şevkat ankaraya gider dedesinden kalan bir evi satacak ve geri dönecek. Tabi işler istediği gibi gitmiyor vay başına gelenler. Filme ait afişi ve fragmanı linkteki konudan bulabilirsiniz. Bitmedi daha 🙂
Diğer filmlerimizden bahsedecek olursak eğer; Ertuğrul 1890 filmi full izle konusuda açıldı. Türk ve Japon yapımı ortak bir film ve gerçekten konusunu okuyunca hoşumuza gitti ve paylaşmak istedik. Filmde osmanlı fırkateyni japon sularında batıyor ve japon askerleri osmanlı erlerini kurtarmak için canla başla çalışıyor. Ondan sonra ilerleyen zamanlarda da japon askerleri iranda saddam tarafından esir tutuluyor ve Turgut Özalın emriyle onları serbest bıraktırmaya falan çalışıyorlar oldukça güzel bir konu.
Ertuğrul-1890-2015
Tabi daha bitmedi üçüncü filmimizden bahsedelim. Delibal filmi full izle konusu; film başrolünde çağatay uluyosu görüyoruz ve çoğu kişi için bu yetiyor bile. Filmlere ait fragmanları ve posterleri konuya ekliyorum bağlantılara tıklayıp siteden fragmanları izleyebilirsiniz ve filmler çıkınca hemen yayınlanacaktır.
Delibal-2015
Delibal 2015 Fragmanı

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.