2012-2013 Aksesuar Trendi

Bu yılda geçtiğimiz yıl gibi moda dolu geçecek. Çünkü modayı yakından takip edenler bu haberimize odaklanacak. 2013 yılına girmeye hazırlandığımız şu günlerde bayanların en çok önem verdikleri şey olan aksesuar modelleri yepyeni modelleri ile karşımıza çıkıyor. Özellikle bayanların, modayı yakından takip etmeleri dikkatlerinizden kaçmamıştır. Bu senenin modası hangisi ve bu sene hangi aksesuarlar moda diye her zaman sorgulamaktadırlar. Moda aslında hızlı ve durmayan bir kavram olarak karışımıza çıkmaktadır. Her yeni sezonda birbirinden farklı kıyafetler, aksesuarlar ön plana çıkıyor. Yani her saniye her gün ve her dakika moda değişebiliyor.
Sizlere bu sene neler moda desem? Ne dersiniz. Tabi ki sizlerde moda’yı takip etmek için bir çok web adresine gireceksiniz ve televizyondan takip etmek isteyeceksiniz. Durun bizler hemen sizlere 2013 yılında hangi aksesuarlar moda onları söyleyelim. Daha doğrusu fotoğraflar ile sizlere gösterelim. Bu yazımızda sizlere bayanların sıkça kullandığı trend aksesuarlardan bir kaçını göstermek istedik. Genelde elbiseye uysun diye ve daha şık görünsün diye aksesuar takılır. Bu aksesuarı uydurmak içinde renk ve desenler çok önemlidir. Aksesuar trendleri her yıl olduğu gibi bu yılda en çok konuşulacak moda kategorilerinden. Beğeni ile bakacağınız aşağıda ki fotoğraflardan kendinize göre bir aksesuar seçebilirsiniz.
Ünlü markaların defilelerinde ön plana çıkan modellerden derlediğimiz aksesuarlar bir birinden güzeller. Bizde sizler için derledik ve düzenledik. Hep birlikte inceleyelim.


Sanalzade Alıntıdır.

1 Yorum var
  1. bekçi

    güzel aksesuarlar var. ama gençler için bizden geçti artık 🙂

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.